Blogg

Citadellet Likvidationer AB avvecklar bolag på rätt sätt

2 jan 2019

När du behöver hjälp med att avveckla bolaget så är det viktigt att du vänder dig till rätt aktör. Det handlar inte bara om att få ett bra pris för företaget. Det handlar också om ett juridiskt ansvar. Det ansvaret kan du inte ge till vem som helst. Med Citadellet Likvidationer AB så blir det en avveckling som är trygg och säker. Dessutom så kan det bli en bra slant att lägga undan eller investera i kommande projekt.

Få en offert av Citadellet Likvidationer AB

För att få en offert för avveckling av bolag så gäller det att skicka en resultat- och balansrapport. Det är alltså mycket viktigt att du har alla ekonomiska papper i ordning. Det går inte att sälja bolag för avveckling då flaggorna fortfarande vajar för fullt vid kontoret som är aktivt.

När företaget är redo för en avveckling så går det mycket snabbt att få en offert av Citadellet Likvidationer AB. De har kunskapen som krävs för att fatta rätt beslut och för att ge ett förslag som är skäligt.

Marknadens bästa villkor

Citadellet Likvidationer AB säger att de ger dig marknadens bästa villkor. De vågar vara så kaxiga för att de har stöd för det de säger. Med många år i ryggen och många nöjda kunder så kan de gott uttala sig på det här viset. Det goda ryktet säger mer än tusen ord.

När du väl får godkänt för att sälja bolag till Citadellet så går det fort. Du får köpeskillingen på en gång. Det blir alltså ingen väntetid på nära ett år på pengarna. Sedan så tar Citadellet Likvidationer allt ansvar för avvecklingen. Du kan släppa bolaget och lita på att det hela kommer att gå rätt till.

Köp ett lagerbolag och kom igång!

Omvänt så kan du även komma igång med en verksamhet med hjälp av Citadellet Likvidationer AB. De kan nämligen erbjuda lagerbolag. Det rör sig om bolag som är redo att använda för att dra igång bolagsverksamheten. De är redan registrerade och du kan på kort tid få aktiebolaget så att du kan ställa ut kvitton och börja jobba på ett seriöst sätt.

Få rådgivning och stöd

Oavsett om du ska sälja aktiebolag för att avveckla det eller om du vill köpa ett lagerbolag så är det viktigt med ett kundstöd. Citadellet Likvidationer AB erbjuder god support. De är mycket måna om att du ska känna dig nöjd. Du kan vända dig till Citadellet för att få råd om din verksamhet och för att få veta mer om hur du kan sälja den med snabbavveckling på ett smidigt och effektivt sätt.

En plan för reklamen innan du köper lagerbolag

11 jul 2017

Det spelar ingen roll vilken bransch man är verksam inom, man behöver jobba med marknadsföring för att nå potentiella kunder och för att behålla de som redan finns med i kundregistret. Den som vill köpa lagerbolag för att spara tid bör betänka hur viktigt det är att ha en plan för reklamen redan innan köpet görs. Det gäller ju att jobba aktivt med att synas och det kan man göra på olika sätt. Flaggor är populära just för att de drar till sig uppmärksamhet, men det finns mer att göra.

Köpa lagerbolag och den grafiska profilen

När man fyller i den information som ska ändras för att lagerbolaget ska fungera bra i ens eget syfte så ger man namn och adress. Man behöver däremot inte visa vilken grafisk profil man kommer att ha. Det här bör dock vara redo. För att man ska kunna göra reklam och synas offline och online så måste man nämligen ha en logga och kanske också en slogan. Det här är sådant som man kan trycka på tejp med reklamtryck och även använda på den hemsida som man bygger som visitkort online.

Även om man tycker att man är rätt bra på att skapa snygg text för företagsnamnet så kan det vara klokt att få professionell hjälp med en logga och grafisk profil. Det är mycket som man ska tänka på här som till exempel val av färger och hur dessa kommunicerar vad man sysslar med. Dessutom så kommer man att behöva grafiskt material som man kan använda för tryck såväl som för digitala produktioner. Man kan spara pengar på mycket vad gäller marknadsföring, men man bör inte göra det på den grafiska profilen som får stor betydelse på många sätt.

Flaggor som syns

Man kan också fundera lite på hur man ska synas rent fysiskt där man kommer att ha kontor. Det finns snygga flaggor som man kan sätta upp i anslutning till kontor och butikslokaler och dessa bör förstås bli klara så snart som man köper ett lagerbolag. Man kan också investera i beachflaggor som man kan ta med sig. Det kan ju bli så att man kommer att besöka olika event för att skapa nya kontakter och för att sälja. Då är det bra om ens grafiska profil och kontaktinformation syns tydligt.

Marknadsföringsplanen som ger något

Precis som att man har en plan för hur man ska driva företaget så bör man lägga tid på en plan för marknadsföring. Det gäller att veta vad man ska göra för att nå kunder. Mycket av arbetet kommer att handla om nätet för så ser affärsklimatet ut idag. Här är det också så att det kan löna sig att investera i professionell hjälp för att sedan göra mer själv då man lär sig mer om hur hemsidor och sociala medier fungerar.