Citadellet Likvidationer AB avvecklar bolag på rätt sätt

När du behöver hjälp med att avveckla bolaget så är det viktigt att du vänder dig till rätt aktör. Det handlar inte bara om att få ett bra pris för företaget. Det handlar också om ett juridiskt ansvar. Det ansvaret kan du inte ge till vem som helst. Med Citadellet Likvidationer AB så blir det en avveckling som är trygg och säker. Dessutom så kan det bli en bra slant att lägga undan eller investera i kommande projekt.

Få en offert av Citadellet Likvidationer AB

För att få en offert för avveckling av bolag så gäller det att skicka en resultat- och balansrapport. Det är alltså mycket viktigt att du har alla ekonomiska papper i ordning. Det går inte att sälja bolag för avveckling då flaggorna fortfarande vajar för fullt vid kontoret som är aktivt.

När företaget är redo för en avveckling så går det mycket snabbt att få en offert av Citadellet Likvidationer AB. De har kunskapen som krävs för att fatta rätt beslut och för att ge ett förslag som är skäligt.

Marknadens bästa villkor

Citadellet Likvidationer AB säger att de ger dig marknadens bästa villkor. De vågar vara så kaxiga för att de har stöd för det de säger. Med många år i ryggen och många nöjda kunder så kan de gott uttala sig på det här viset. Det goda ryktet säger mer än tusen ord.

När du väl får godkänt för att sälja bolag till Citadellet så går det fort. Du får köpeskillingen på en gång. Det blir alltså ingen väntetid på nära ett år på pengarna. Sedan så tar Citadellet Likvidationer allt ansvar för avvecklingen. Du kan släppa bolaget och lita på att det hela kommer att gå rätt till.

Köp ett lagerbolag och kom igång!

Omvänt så kan du även komma igång med en verksamhet med hjälp av Citadellet Likvidationer AB. De kan nämligen erbjuda lagerbolag. Det rör sig om bolag som är redo att använda för att dra igång bolagsverksamheten. De är redan registrerade och du kan på kort tid få aktiebolaget så att du kan ställa ut kvitton och börja jobba på ett seriöst sätt.

Få rådgivning och stöd

Oavsett om du ska sälja aktiebolag för att avveckla det eller om du vill köpa ett lagerbolag så är det viktigt med ett kundstöd. Citadellet Likvidationer AB erbjuder god support. De är mycket måna om att du ska känna dig nöjd. Du kan vända dig till Citadellet för att få råd om din verksamhet och för att få veta mer om hur du kan sälja den med snabbavveckling på ett smidigt och effektivt sätt.

2 jan 2019