Nationsflaggor för kontoret

På kontor så ser man ofta vimplar och flaggor av olika slag. När ett företag är aktivt internationellt så är det mycket vanligt att man använder sig av nationsflaggor i olika sammanhang. Det här kan vara svenska flaggor och även andra nationers flaggor. Flaggorna bidrar till en trevligare inomhusmiljö men är inte begränsade till bord och fönster. Det är klart att man även kan flagga på riktigt på flaggstången fast då måste man vara medveten om de regler som gäller för flaggning och ha lite känsla för om det kanske finns länder vars flaggor inte direkt är i ropet på grund av den internationella politiken.

Nationsflaggor som dekoration

Om man ser på miniatyrerna som kan användas inomhus på kontor så är dessa flaggor mycket populära bland företag som vill skapa eleganta och världsvana miljöer. Man ställer gärna den här typen av nationsflaggor på bord då det blir dags för möte, men nationsflaggorna för kontor kan också hängas längs en vägg eller kanske i taket. Här gäller det förstås att vara lite känslig för det estetiska. Då delegationen från Kina kommer på besök så vill man ju inte att de ska få kalaskänsla på grund av att man har kört en vimpeldekoration i hängande läge över mötesbordet. Det enda som fattas är då partyhattarna och spelbrickorna för Mahjong…

Ge bort flaggorna som presenter

Man kan också se fördelen med nationsflaggor som presentreklam. Man kan ju låta företagets logga tryckas på flaggans fot och sedan skicka denna med de som kommer på besök från utlandet. Att få en flagga är alltid uppskattat och något som förstärker företagets svenska framtoning. Ibland kanske man väljer att skapa en dubbel nationsflagga för att liksom påminna om den vänskapsrelation man har med det andra företaget från ett annat land.